KookJij

Gevuld rond brood met visragout

Een heerlijk gevuld rond brood met visragout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: wereldse recepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevuld rond brood met visragout te bereiden

Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd een kapje van het brood en hol het brood voor 3/4 deel uit. Snijd het bosuitje in ringetjes. Snijd de zalm en de kabeljauw in blokjes.
Verhit de boter in een pan en laat hem smelten. Voeg de bloem toe en blijf nog 1 minuut doorroeren. Schenk 1/3 van de visfond erbij en roer op een matig hoog vuur tot het mengsel glad gebonden is. Voeg de rest van de visfond erbij en roer tot een gladde saus is ontstaan. Voeg de witte wijn, de viskruiden en zout en peper naar smaak toe en laat de saus nog 1 minuut koken.
Roer de vis, mosselen en peterselie door de saus en haal de pan van het vuur. Afwerking: Giet de ragout in het brood en leg er het kapje op. Plaats het brood in de oven en bak het in 20 minuten gaar en bruin. Recept uit ‘De lekkerste broodjes’.
Serveren
Lekker met roergebakken peultjes

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst