KookJij

Gepocheerde kalfshaas op gegrilde asperges

Een heerlijk gepocheerde kalfshaas op gegrilde asperges recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Restaurant het Weeshuys
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gepocheerde kalfshaas op gegrilde asperges te bereiden

Prepareer de kalfshaas. Kook de asperges en snijd van elk de onderstukjes af. Maak een droge puree van aardappel, de aspergestukjes, boter, peper en zout. Wikkel in katenspek en bak kort in de oven. Pocheer het vlees in de jus de veau en jus de cépes tot een kerntemperatuur van 46 graden en laat minimaal 15 minuten rusten. Kook het pocheer vocht in, passeer en monteer met boter. Grill de asperges en glaceer ze met boter en kippenfond. Kook de groene asperges en spinazie in melk, pureer, breng op smaak met zout en peper en schuim op met de staafmixer.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst