KookJij

Gele aardappeltjes met tandoori-kip

Een heerlijk gele aardappeltjes met tandoori-kip recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Schotland
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gele aardappeltjes met tandoori-kip te bereiden

Kook de krieltjes met de kerrie,de kurkuma en wat zout gaar. Snijd de kipfilet in stukjes en meng deze met de tandoori-pasta en met de yoghurt.Marineer de kip 15 minuten in dit mengsel.Giet de krieltjes als ze gaar zijn af.Snipper het teentje knoflook en het lente-uitje fijn.Rijg de stukjes kip aan een sateprikker en leg deze onder een hete grill,draai naar 5 minuten om en grill tot het vlees bruin en gaar is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst