KookJij

Gekoelde courgettesoep met knoflook en fijne kruiden

Een heerlijk gekoelde courgettesoep met knoflook en fijne kruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Boursin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gekoelde courgettesoep met knoflook en fijne kruiden te bereiden

Was 3 courgettes, snijd ze in dunne en regelmatige plakjes. Kook ze 10 min. in 50 cl gevogeltebouillon.
Mix met 4 eetlepels Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden met het kookvocht erbij. Breng op smaak met peper en zout. Serveer gekoeld.
Tip:
Je kan deze veloutésoep ook warm serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst