Recept
« Terug naar recepten
					
						gehaktstamp 
						PT0M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			gehaktstamp
Een heerlijk gehaktstamp  recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									jacqueline van mierlo
								
																
									Bereidingstijd:
									 0 min
								
								
									Personen:
									/ personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Aardappels
 - > Hapjes - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											7
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									moi
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe gehaktstamp te bereiden
kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten.
ondertussen rul je het gehakt.
haal het gehakt er even uit en fruit een a 2 uitjes
doe het gehakt en de uien bij elkaar
giet de aardappelen af en stamp het fijn ( zoals bij een hutspot)
gooi er wat ( ongeveer halve pot) op smaak appelmoes bij en het gehakt met ui
mengel dit samen met wat zout en kaneel
										ondertussen rul je het gehakt.
haal het gehakt er even uit en fruit een a 2 uitjes
doe het gehakt en de uien bij elkaar
giet de aardappelen af en stamp het fijn ( zoals bij een hutspot)
gooi er wat ( ongeveer halve pot) op smaak appelmoes bij en het gehakt met ui
mengel dit samen met wat zout en kaneel
Mijn kookverhaal (jacqueline van mierlo)
dit kregen wij vroeger thuis omdat wij het niet zo breed hadden. heerlijk vonden wij het. als je het leest lijkt het op hete bliksem, maar dit is veel lekkerder vinden wij.
									
                    