KookJij

Gehaktbal à la Esther

Een heerlijk gehaktbal à la esther recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 of meer personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gehaktbal à la Esther te bereiden

1.Doe het gehakt in een schaal en maak het gehakt een beetje los.
2. Meng zout, peper, ketjap manis, paprikapoeder, uitje, knoflookpoeder goed door het gehakt.
3. Maak er ballen van, hoeveel hangt van de hoeveelheid gehakt af, laat even intrekken.
4. Bak de gehaktballen gaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

esther vertse

esther vertse zegt:
Hoi anno schaeffer, er hoeft geen klontje boter bij dat staat er ook niet bij en de pan is een koekenpan daar bak ik ze meestal in.
wouros

wouros zegt:
Als je met de cursor op het woord voor het vraagteken komt zie je dat er uitleg wordt gegeven over het betreffende ingrediënt.
Redactie KookJij
Anno Schaeffer

Anno Schaeffer zegt:
Lijkt me lekker. Ga ik maken. Ik kan hier in FR wel gehakt kopen. Kun je aangeven in welke pan je dit ballen bakt? Een braadpan? Of een koekenpan? En begrijp ik goed dat er geen klont(je) boter in de pan hoeft?
En wie zet toch die vraagtekens achter ingredienten?
Jenny

Jenny zegt:
Hoeft er geen losgeklopt ei en paneermeel bij?? ;);)
Martha

Martha zegt:
Wouros? volgens mij staat alles in het recept ? :?;)

Kennelijk heeft ze het er nu bijgezet, stond er eerst niet.