Recept
« Terug naar recepten
					
						Gegrilde rundbrochettes met een salsa van verse tomaten en avocado
						PT80M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gegrilde rundbrochettes met een salsa van verse tomaten en avocado
Ook een heerlijk gerechtje voor op de BBQ!
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 80 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									market-carrefour
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gegrilde rundbrochettes met een salsa van verse tomaten en avocado te bereiden
- Verwarm de oven voor op 200°C. Borstel de aardappelen schoon. Schik op een ovenplaat zonder droog te deppen. Zet 1 u in de oven tot ze gaar zijn.
 - Pel en snipper de sjalot en giet in een diep bord met de ciderazijn. Schil en ontpit de avocado. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Snij ook de tomaten in kleine blokjes. Snipper de dragon. Meng de sjalot, de azijn, de avocado, de tomaten, de dragon en 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
 - Gril de brochettes en keer ze regelmatig om. Maak een kuiltje in de aardappelen en vul met de gorgonzola dolce. Serveer de brochettes met de salsa en de gevulde aardappelen.
 
                    