KookJij

Gegratineerde aardappelpannenkoekjes

Een heerlijk gegratineerde aardappelpannenkoekjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: kaasrecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegratineerde aardappelpannenkoekjes te bereiden

De aardappelen schillen en fijnraspen. De uien pellen, tot moes raspen en mengen met de aardappelen. De eieren erdoor roeren en het geheel kruiden met peper en zout.
Intussen boter verhitten in een pan. Een flinke lepel van het mengsel in de pan drukken en de pannenkoek aan beide zijden goudbruin bakken.
Vervolgens de pannenkoeken bestrooien met de kaas en een paar minuten gratineren in de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

slaatje

slaatje zegt:
Dank je wel.
Bertal

Bertal zegt:
slaatje (Gerda),
Het is een grote gatenkaas met een fijne notensmaak.
Het is een harde kaas, zacht van smaak 45%vet, hij wordt gemaakt van gepasteuriseerde melk en komt uit west Vlaanderen.
:);)m.v.g. Bert Allers
slaatje

slaatje zegt:
Hallo Bert,

Wat voor soort kaas is dit? Ik heb er echt nog nooit van gehoord!

Groetjes Gerda :p