Recept
« Terug naar recepten
					
						Gefrituurde gamba's met een sausje van passievruc
						PT35M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gefrituurde gamba's met een sausje van passievruc
Een heerlijk gefrituurde gamba's met een sausje van passievruc recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 35 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gefrituurde gamba's met een sausje van passievruc te bereiden
Schil de aardappelen, rasp ze in fijne reepjes, spoel ze af en droog ze. Snij de boontjes, mango, verse en gekonfijte tomaten in blokjes. Voeg er peper, zout, olijfolie en de versnipperde sjalotjes aan toe. Klop het ei op. Leg de gepelde gamba's in het losgeklopte ei. Kleef de aardappelreepjes rond de gamba's en frituur ze goudgeel (180C; 5 min.). Dresseer de versneden groenten en de mango's op een bord. Leg daarop de gebakken gamba's. Meng nu de ingredienten voor het sausje van passievruchten en versier hiermee het bord. Baktijd aardappelen: 5 minuten
Tip
Als extra sausje kan je wat mayonaise mixen met verse basilicum.
                    