KookJij

Gefrituurde gamba's met een sausje van passievruc

Een heerlijk gefrituurde gamba's met een sausje van passievruc recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gefrituurde gamba's met een sausje van passievruc te bereiden


Schil de aardappelen, rasp ze in fijne reepjes, spoel ze af en droog ze. Snij de boontjes, mango, verse en gekonfijte tomaten in blokjes. Voeg er peper, zout, olijfolie en de versnipperde sjalotjes aan toe. Klop het ei op. Leg de gepelde gamba's in het losgeklopte ei. Kleef de aardappelreepjes rond de gamba's en frituur ze goudgeel (180C; 5 min.). Dresseer de versneden groenten en de mango's op een bord. Leg daarop de gebakken gamba's. Meng nu de ingredienten voor het sausje van passievruchten en versier hiermee het bord. Baktijd aardappelen: 5 minuten
Tip
Als extra sausje kan je wat mayonaise mixen met verse basilicum.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst