KookJij

Gebakken scholfilets met knoflookboontjes

Een heerlijk gebakken scholfilets met knoflookboontjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: boodschappen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken scholfilets met knoflookboontjes te bereiden

kook de sperziebonen in ruim water in 8 minuten beetgaar.Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzing op de verpakking.Snijd de helft van de citroen in dunne plakjes en pers de andere helft uit.verhit de helft van de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag.dep de scholfilets goed droog en bestrooi ze met zout en peper.Bak de visfilets 2 minuten per kant krokant.houd de gebakken vis warm onder de aluminiumfolie.Giet de boontjes af en schep ze om met de rest van de boter,knoflook en 1 eetlepel peterselie.Breng op smaak met zout en vers gemalen peper.Besprenkel de scholfilets met citroensap en bestrooi ze met de rest van de peterselie.Serveer de vis met 1 plakje citroen,de bonen en puree.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst