KookJij

Gebakken scampi's met Italiaanse zwarte pasta

Een heerlijk gebakken scampi's met italiaanse zwarte pasta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Solo.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken scampi's met Italiaanse zwarte pasta te bereiden

Spoel de scampi's en dep ze zorgvuldig droog.
Zowel de sjalot als het pepertje hak je fijn.
Pel de tomaten en snij ze in grovere stukken.
De pasta kook je al dente in ruim veel water en giet je daarna af.
Roer er dan de blokjes Knorr Kruiden Bouquet Italiano in.
Verhit de Solo in een wokpan en schroei de garnalen op een hoog vuur.
Laat ze enkele minuten bakken en haal ze uit de pan.
Bak nu kort de sjalot en het pepertje in de pan, doe er de tomaten en de Pastis bij en laat 2 à 3 minuten sudderen.
Nu gaat de pasta nog bij in de pan. Roer om.
Schep de tagliatelle uit en schik er de garnalen op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst