KookJij

Garnalen met kwark en anijs

Een heerlijk garnalen met kwark en anijs recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
  2. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: paule neyrat
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Garnalen met kwark en anijs te bereiden

Snij de helft van de citroenschil af en snij ze in heel dunne reepjes. Pers het sap uit.
Hak 1 of 2 anijstakjes fijn.
Meng de kwark, het citroensap en de anijs in een kleine slakom.
Strooi er peper en zout over en stop de bereiding 30 min. in de koelkast.
Spoel en zwier de sla.
Pel de garnalen.
Snij de slabladeren in reepjes, leg ze in de slakom, doe er de garnalen op en giet er de kwarksaus over.
Versier het gerecht met de citroenschilletjes.
Meng de ingrediënten dooreen aan tafel vóór het serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst