Wat is het Chinese smaakje : dat is een mix van gember / knoflook / lenteui al dan niet gecombineerd met zest van een citrus, chinese 5 kruiden-poeder, sesam olie en rijstwijn (azijn) en afhakelijk waar je zit in China--->cayenne peper, sichuan peper, sambals.
Het makkelijkst is per 2 pennen 4 garnalen doen , dan zijn ze ook het makkelijkst te keren.
Recept
« Terug naar recepten
Garnalen met een Chinees Smaakje
PT20M
Garnalen met een Chinees Smaakje
Een heerlijk garnalen met een chinees smaakje recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen met een Chinees Smaakje te bereiden
1).Alle ingrediënten mixen in een kom en een paar uur laten staan (regelmatig omroeren).
2).Leg de garnalen op het ovenbakrek 20 cm onder de hittespiraal gedurende 3 minuten.
3).Uithalen, garnalen omdraaien en 2 1/2 minuut de andere kant onder de ovengrill.
2).Leg de garnalen op het ovenbakrek 20 cm onder de hittespiraal gedurende 3 minuten.
3).Uithalen, garnalen omdraaien en 2 1/2 minuut de andere kant onder de ovengrill.