KookJij

Garnaal op griesmeelpunten

Een heerlijk garnaal op griesmeelpunten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Garnaal op griesmeelpunten te bereiden

De melk aan de kook brengen en griesmeel en eivervanger toevoegen. Goed doorroeren en 2-3 minuten laten koken. Op laatst de geraspte kaas toevoegen en deze goed door de griesmeel spatelen. Een kleine schaal bedekken met keukenfolie. De griesmeelpap uitgieten in de schaal en plat duwen. Goed laten afkoelen.

Eenmaal afgekoeld de griesmeelkoek inkwasten met olie en in een grillpan bakken. In punten snijden, over borden verdelen. De schoongemaakte en overlangs doorgesneden garnalen vermengen met chilisaus en in de hete grillpan snel roze bakken. De garnalen over de griesmeelpunten verdelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst