Recept
« Terug naar recepten
Fruitsalade met anijsroom
PT25M
Fruitsalade met anijsroom
Een heerlijk fruitsalade met anijsroom recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fruitsalade met anijsroom te bereiden
Sinaasappels boven schaal dik schillen tot op vruchtvlees en met scherp mesje partjes tussen vliesjes uitsnijden en sap opvangen. Pitten van sinaasappel verwijderen. Granaatappel halveren, in stukken breken en pitjes van velletjes ontdoen. Vijgen wassen en in vieren delen. Sinaasappelsap, citroensap en 4 eetlepels suiker door elkaar roeren en door sinaasappel en granaatappel mengen. In kom slagroom, rest van suiker en likeur stijf kloppen. Salade over vier borden verdelen. Garneren met vijgen, muntblaadjes en anijsroom.