KookJij

Frambozentriffle

Een heerlijk frambozentriffle recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Frambozentriffle te bereiden

Breek de boudoirkoekjes in 2 en besprenkel met sherry.
Meng de crème anglaise met mascarpone en de vanillesuiker.
Neem de glazen en vul die onderaan met een laagje mascarponecrème. Plaats de boudoirkoekjes naast elkaar langs de rand van het glas met de suikerkant naar buiten.
Verdeel de helft van de frambozen naast elkaar over de glazen en bedek met nog een laagje mascarponecrème.
Garneer met een framboos en bestrooi met poedersuiker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

inged

inged zegt:
Hallo Gerda,
Ik heb ondertussen het recept van crème anglaise toegevoegd aan de recepten. Eigenlijk is het een soort pudding op basis van melk en eieren.:p
gerda   pipers

gerda pipers zegt:
kun je me zeggen wat créme anglaise is.
Bedank, gerda