KookJij

Frambozenroom met meringue

Een heerlijk frambozenroom met meringue recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Frambozenroom met meringue te bereiden

Laat de frambozen evt. licht ontdooien. Hak de chocolade fijn. Leg een paar schuimkoekjes opzij ter versiering en verbrokkel de rest.
Klop de slagroom stijf. Voeg tijdens het kloppen beetje bij beetje de vanillesuiker en de slagroomversteviger toe.
Vul 4 glazen met de frambozen, de chocolade, de fijngemaakte schuimkoekjes en de slagroom. Om en om. Versier de glazen voor het serveren met resterende schuimkoekjes en frambozen en strooi er wat poedersuiker overheen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst