KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Farfalle met romige zalmsaus

Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Pasta met room, zalm en dille én een pittig rood pepertje!

1. Kook de farfale volgens gebruiksaanwijzing in ruim kokend water met zout beetgaar.
2. Bak de sjalotten en rode peper ± 4 min. in de olie, voeg de zalm toe en bak deze ± 1 min. mee. Schenk de visbouillon erbij en laat het mengsel 2-3 min. zachtjes koken.Voeg de slagroom en de gezeefde tomaten toe en laat alles nog ± 3 min. koken tot de saus een goede dikte heeft.
3. Breng op smaak met zout en peper en iets citroensap. Voeg de dille toe en schep de saus direct door de uitgelekte pasta. Strooi voor serveren de kaas erover.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

alkien

zegt:
Nou ik heb het geprobeerd. Zelf vond ik het lekker, alleen mn gezin ziet het niet zitten. Wel heb ik de kaas weggelaten. Dat kan vind ik wel bij witvis, zoals kabeljauw of koolvis, maar niet bij zalm.
Helaas, zal ik het niet gauw meer maken, voor mezelf alleen zie ik het niet zitten.
gr.
Alkien.;)
alkien

zegt:
Trouwens laat het resultaat wel even weten hoor :)
alkien

zegt:
Ik ga dit morgen maken. Lijkt me echt heerlijk. Maar ben het wel met de andere eens...geen kaas, past niet bij vis ;)
Henk

zegt:
Mooi recept. Voor mij ook zonder kaas. Met garnalen iets meer bite. Maakt het net wat lekkerder :p
tore

zegt:
Sarah het is een supperlekker recept maar dan zonder kaas( nooit op vis)
Sarah

zegt:
Hye..Super lekker recept !! grtz Sarah :D