KookJij

Ei-omelet met salami, witloof en courgette

Een heerlijk ei-omelet met salami, witloof en courgette recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ei-omelet met salami, witloof en courgette te bereiden

Klop de eieren los met de room en kruid.
Courgette in de helft, en in ringen snijden.
Witloof fijn snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Wortel in dunne ringen snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Salami in fijne reepjes snijden.
Stoof de groenten beetgaar gekruid samen met de salami aan in een beetje boter.
Voeg de losgeklopte eieren toe en bestrooi met de kaas.
Zet de pan in een voorverwarmde de oven en laat alles ± 15 min. garen.
Serveer zeer warm.



Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2011.
Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst