KookJij

Driekleurensoep

Een heerlijk driekleurensoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Driekleurensoep te bereiden

Verwarm de olie met een beetje boter (tegen het spatten), voeg kleine blokjes wortelen toe en laat deze 8 minuten zacht stoven onder deksel, voeg bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Voegt erwten, blokjes niet geschilde courgette en fijngesnipperde ui toe. Laat de soep zacht koken onder deksel gedurende 5 minuten of tot de wortelen zacht zijn.
Roer tijm en marjolein erdoor en laat de soep op een zacht vuur nog even trekken. Voeg naar smaak citroensap, peper, zout en aroma toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst