KookJij

Cumberlandmosterd

Een heerlijk cumberlandmosterd recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Barbecue en grillen Mechtild Piepenbrock
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cumberlandmosterd te bereiden

1. De mosterd en rode bessengelei tot een gladde massa roeren.
2. Dan pas de tomatenketchup en de azijn toevoegen.
3. Op smaak brengen met gemberpoeder.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Lekker bij gebakken, maar vooral geroosterd vlees.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst