KookJij

Recept voor Carré de veau á la Paul

Een heerlijk carré de veau á la paul recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Oven voorverwarmen op 180 graden. De kalfsrib inwrijven met zout en peper. Braadslede invetten met boter, kalfsrib in de slede leggen en in de oven plaatsen. Laat hem 35 minuten in de oven garen zodat de kalfsrib rosé gebraden wordt. Als het vlees mooi rosé is, het ui de slede pakken en het overtollige braadvet verwijderen. De slede afblussen met de cognac en de jus de veau en inkoken tot de gewenste dikte en de saus op smaak brengen met zout en vers gehakte kruiden. Schaal opmaken met plakjes kiwi en gehalveerde druifjes

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst