KookJij

Buideltje van seizoenfruit met een coulis van vani

Een heerlijk buideltje van seizoenfruit met een coulis van vani recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: xquis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Buideltje van seizoenfruit met een coulis van vani te bereiden

Maak het fruit schoon en schik het op een blaadje van filodeeg met de suiker. Flambeer daarna met de Grand Marnier. Bind toe met een reepje sinaasappelschil.

Bak het buideltje in de oven en laat bruinen.

Maak de vanillesaus: klop de eierdooiers op met de suiker tot een witte, schuimende massa. Kook de melk met het vanillestokje. Roer de melk door de eierdooiers, zeef dit en laat zachtjes indikken zonder te koken.

Schik het buideltje op het bord met het sausje van vanille.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst