KookJij

Bruschetta met boontjes en ansjovis

Een heerlijk bruschetta met boontjes en ansjovis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: www.100 ideeën.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bruschetta met boontjes en ansjovis te bereiden

Blancheer de boontjes in gezouten water.
Laat ondertussen de tomatenjus sterk inkoken.
Versnipper de basilicumblaadjes en snij de boontjes in piepkleine stukjes.
Hak ook de ansjovis in stukjes.
Stoof de boontjes in de olijfolie, samen met de ansjovis, basilicum en tomatenjus.
Breng op smaak met peper en zout.
Wrijf broodkorstjes in met het knoflookteentje en rooster ze onder de grill.
Lepel de salade op de toasts en serveer onmiddellijk

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst