KookJij

Boursin-flapjes

Een heerlijk boursin-flapjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Boursin-flapjes te bereiden

Stoof de champignons.Voeg de stukjes ham,de boursin en de room erbij en laat smelten.Laat het mengsel even doorkoken en bindt het eventueel tot een smeuige massa.Snijd uit het bladerdeeg driehoekjes of vierkantjes.Leg er een lepeltje van het mengsel op en vouw het flapje dicht.Bak het flapje af in een voorverwarmde oven van 200 graden ongeveer 15 min.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

enilorac

enilorac zegt:
Volgens mij net zoveel als dat er plakjes in een pakje bladerdeeg zitten. 8 stuks waarschijnlijk. Voor de hoeveelheid Boursin zou ik een groot pakje nemen, dan weet je zeker dat je genoeg hebt. Het overige komt toch wel op :).
Groeten, Caroline
paul staut

paul staut zegt:
Hoeveel kun je er dan maken met deze ingredieenten
maaike

maaike zegt:
een half pakje boursin? is dat een groot of een klein pakje?
helemaal geweldig

helemaal geweldig zegt:
ik heb dit recept aan mijn schoondochter door gemaild:)
ineke

ineke zegt:
nog niet geprobeerd maar ga dit zeker maken
danie

danie zegt:
dat ziet er niet moeilijk uit ..
en heel lekker :p