KookJij

Bouillabaisse met saffraan en stokbrood

Een heerlijk bouillabaisse met saffraan en stokbrood recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Solo.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bouillabaisse met saffraan en stokbrood te bereiden

Snij de poon, de tomaten, de knoflook en de ui in grove stukken en leg ze in een grote pan met dikke bodem.
Voeg de olie, peper en zout, het kruidentuiltje de saffraan en de bouillon toe en laat op eenl hoog vuur 5 minuten garen .
Veog dan de andere in grote stukken gesneden vis toe en laat nog 10 minuten verder garen.
Leg het licht gegrilde stokbrood in vier soepkommen.
Zeef de soep en schenk ze over de sneetjes brood.
Voeg wat stukjes vis bij en bestrooi met verse peterselie en gruyère en dien op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst