Recept
« Terug naar recepten
					
						Boeuf Beukignon-stoofvlees met veel lekkers
						PT120M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Boeuf Beukignon-stoofvlees met veel lekkers
Een heerlijk en goed gevuld stoof gerecht met rode wijn
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 120 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											10
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Ramon Beuk
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Boeuf Beukignon-stoofvlees met veel lekkers te bereiden
Snijd het vlees in stukken. Breng het op smaak met zout en peper uit de molen en bak het in een mengsel van boter en olie mooi bruin. Snipper de ui en voeg het samen met de hele tenen knoflook, laurier, oregano, kappertjes, zongedroogde tomaten, tomatenpuree, ansjovisfilets en olijven toe aan het vlees. Blus het geheel af met rode wijn en voeg de bouillon toe. Schep de kersenjam erbij en laat het 2 uur stoven met het deksel op de pan. Voeg na 2 uur de room toe en serveer direct. Schep wat vlees en saus in een diep bord. Lekker met aardappelpuree of gekookte aardappels.
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
willem zegt:
groetjes willem;)
bobbeltje zegt:
bobbeltje zegt:
                    
jake zegt:
Het moet zijn Boeuf Bourguignon. Ik zoek feitelijk Zeeuws stoofvlees, niet dat donkerbruine spul dat ze in friettenten op je patat gooien. :p