Recept
« Terug naar recepten
Bloedworst met rabarber appel
PT45M
Bloedworst met rabarber appel
Een heerlijk bloedworst met rabarber appel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.vlees
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloedworst met rabarber appel te bereiden
1. Snij het spek heel fijn en bak het krokant.
2. Kleur de rode ui in een pan met boter. Voeg eerst de appel en vervolgens de in plakjes gesneden banaan toe. Flambeer met de rum en doe er de rabarberconfituur bij. Laat even inkoken.
3. Verwarm de aardappelpuree en voeg het spek toe.
4. Bak de bloedworsten.
2. Kleur de rode ui in een pan met boter. Voeg eerst de appel en vervolgens de in plakjes gesneden banaan toe. Flambeer met de rum en doe er de rabarberconfituur bij. Laat even inkoken.
3. Verwarm de aardappelpuree en voeg het spek toe.
4. Bak de bloedworsten.