KookJij

Bananen en aardappelen

Een heerlijk bananen en aardappelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Gerard Schaefers
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bananen en aardappelen te bereiden

De karbonade opzetten met het kokend water en wat zout.
Als dit 15 minuten gekookt is, de in schijven gesneden aardappelen en bananen toevoegen en alles zo lang koken tot het gaar is, ± ¾ uur.
Daarna het flink dooreen stampen en even stoven met de boter.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

alkien

alkien zegt:
Hoi, misschien een beetje overbodige vraag hoor, maar moet het botje niet eerst uit de karbonade verwijderd worden ???? Verder zeker een keer het proberen waard :)
Gerard

Gerard zegt:
Inderdaad, Hilde.
En wel een heel oude, zo'n beetje een eeuw geleden opgeschreven.
derbyke

derbyke zegt:
Gerard, dit is wel een speciaal receptje :):p:D