KookJij

Recept voor Tajine: kippen-onderbouten met een zoete smaak van verschillende ingrediënten

Tajine alles in het potje en laat maar rustig sudderen.
Recept van:
Bereidingstijd: 119 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tajine
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Kippenonderbouten even rondom aanbakken in boter. Aardappelen in blokjes snijden, appel in partjes snijden evenzeer de nectarine. Witloof grof snijden, dit alles in de tajine kruiden met de tajine kruiden roer er de siroop en amaretto onder. Deksel op de tajine en laat nu maar rustig sudderen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Nog nooit geen geitenvlees gegeten, wel geitenkaas dus weer een uitdaging waard ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Zekers! Wat hebben we nog niet gehad? Ik zal eens informeren naar geitenvlees, daar is mijn ventje gek op ;-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
De tijd van de tajine begint eraan te komen dit was al een voor- proevertje voor de herfst en er gaan er nog volgen ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Oh, oh, weer zo'n heerlijk Tajine gerechtje!! Dat komt zéker binnenkort op tafel! :-)