KookJij

Appelcrunch

Een heerlijk appelcrunch recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
  2. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Appelcrunch te bereiden

Schil de appels en snijd ze in plakjes.
Schik ze in de ovenschotel.
Besprenkel ze met het citroensap enbestrijk ze met 3 eetl. honing.
Maak een mengsel van de bloem,.spec.kruiden,.boter, walnoten en suiker.
Roer hierdoor 2 eetl honing en verdeel alles over de appels.
Laat de schotel in 25 min in een warme oven lichtbruin en knapperig worden.


Mijn kookverhaal (Barbara Metz-Saffrie)

Aan tafel doe ik er naar believen slagroom op en een beetje kaneel om het " aan te kleden "
Je kunt het koud of warm eten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst