Recept
« Terug naar recepten
					
						Aardappelsalade met groene bonen, dille en maatjes
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Aardappelsalade met groene bonen, dille en maatjes
Een heerlijk aardappelsalade met groene bonen, dille en maatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
 - > Hoofdgerechten - Salades
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									aardappel.be
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Aardappelsalade met groene bonen, dille en maatjes te bereiden
 Blancheer de bonen in licht gezouten kokend water en koel af met ijskoud water.
Snijd de geschilde aardappelen ondertussen in dobbelstenen van 3 cm op 3 cm en bak in een antikleefpan op een hoog vuur in wat druivenpitolie. Meng de aardappelen met de bonen en voeg de fijngehakte sjalot en dille toe. Kruid met peper en zout en serveer met de maatjes.
 
									Snijd de geschilde aardappelen ondertussen in dobbelstenen van 3 cm op 3 cm en bak in een antikleefpan op een hoog vuur in wat druivenpitolie. Meng de aardappelen met de bonen en voeg de fijngehakte sjalot en dille toe. Kruid met peper en zout en serveer met de maatjes.
                    