KookJij

Aardappelpuree met rode kool, krenten en rozijnen

Een heerlijk aardappelpuree met rode kool, krenten en rozijnen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree met rode kool, krenten en rozijnen te bereiden

Aardappelen gaar koken in licht gezouten water, afgieten en pureren, kruiden, melk en boter toevoegen.
Rode kool, krenten en rozijnen eronder mengen.
Serveer de puree zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst