KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Aardappelomelet met courgette en rozemarijn

Een heerlijke omelet met aardappel, courgette en rozemarijn
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Kook de geschilde aardappelen in ruim gezouten water. Giet ze af.
  2. Snijd ze vervolgens in plakjes.
  3. Verdeel ook de courgette in plakjes van om en bij een halve centimeter.
  4. Snijd de ui in ringen en hak de knoflook fijn.
  5. Klop de eieren los met toevoeging van peper en zout.
  6. Bak hierna de courgetteschijfjes in olijfolie, schep ze om en voeg de ui in combinatie met de knoflook en fijngehakte rozemarijn toe.
  7. Als laatste, mogen ook de aardappelen bij de bereiding.
  8. Voeg boter toe en giet de geklutste eieren over de groenten.
  9. Bak er een mooie omelet mee.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Peter Bakker

zegt:
Was heel lekker !!:p:D