Recept
« Terug naar recepten
					
						Aardappelkrieltjes met dille en citroen
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Aardappelkrieltjes met dille en citroen
Een heerlijk aardappelkrieltjes met dille en citroen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											7
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Aardappelkrieltjes met dille en citroen te bereiden
   Krieltjes beetgaar koken en afgieten.
Laat boter smelten in de pan krieltjes goed aanbakken en kruiden, sjalotje fijn gesneden toevoegen. Als laatste de halve citroen erover uitpersen.
Serveer zeer warm.
										Laat boter smelten in de pan krieltjes goed aanbakken en kruiden, sjalotje fijn gesneden toevoegen. Als laatste de halve citroen erover uitpersen.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									
                    
derbyke zegt: