KookJij

Courgettesalade met tomaatjes, paprika, rucola en pijnboompitten

De courgette in deze salade wordt in kleine blokjes gebakken in knoflookolie. Afgekoeld gemengd met de kerstomaatjes, paprika, rucola en pijnboompitjes. De mosterd-honing-dressing zorgt samen met de ingrediënten voor een heerlijke salade
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Courgettesalade met tomaatjes, paprika, rucola en pijnboompitten te bereiden

  1. Verhit de olijfolie in de pan. Bak hierin de ccourgetteblokjes op hoge warmtebron om en om lichtbruim. Bak de gesnipperde knoflook even mee. Maak op smaak met peper en zout.
  2. Meng de ingrediënten voor de dressing in de schaal.
  3. Voeg de courgette, samen met de paprika, rode uisnippers en kerstomaatjes door de dressing. Laat de salade een half uurtjes intrekken.
  4. Meng vlak voor het opdienen de rucola en de pijnboompitten door de salade..



Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Lekkere lunchsalade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst