KookJij

Wortelen met verse basilicum

Een heerlijk wortelen met verse basilicum recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wortelen met verse basilicum te bereiden

Snij de wortelen en ajuin in blokjes . Stoof deze gaar in boter met olijfolie en suiker , kruiden met sel basilicum en als laatste de verse gehakte basilicum toevoegen . Indien nodig bij kruiden. Serveer zeer warm .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Anna , sel basilicum is een mengeling van zeezout , ui , basilicum ,guérande , rode peper en citroen smaak deze te vinden Oil & vinigar . Een winkel " echt de moeite waard " fantastische produkten om te experimenteren .Groetjes van ons 3 :);):p
Anna

Anna zegt:
Hilde, wat is sel basilicum?
Groetjes, Anna:):)