KookJij

Mossel tapas

Een heerlijk mossel tapas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: www.smulweb.nl
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mossel tapas te bereiden

Pel de knoflook en pers hem uit boven een kom. Was de peterselie en hak hem fijn. Roer de marinade van de knoflook met de wijn, olijfolie, paprikapoeder, tijm en de peterselie. Breng op smaak met zout en peper. Schep de mosselen door de marinade en laat het minimaal 1 uur marineren.

Mijn kookverhaal (Sofie Vermaut)

Serveer best met wat prikkers.
Combineren kan met olijven

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

wouros

wouros zegt:
Verkeerde foto meegestuurd? Mosselen in de schelp, schijfjes citroen?
Totale bereidingstijd is 70 minuten.