KookJij

Lente uitjes met tomatenjam, gele biet en venkelgr

Een heerlijk lente uitjes met tomatenjam, gele biet en venkelgr recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Arnold Hanbuckers
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lente uitjes met tomatenjam, gele biet en venkelgr te bereiden

Blancheer de uitjes in water met zout
Hol ze uit.
Mondeer de tomaten en stoof ze in de olie tot al het vocht is verdwenen.
Op smaak brengen met suiker en zout.
Vul de uitjes met de tomatenjam.
Garneren met een fijngesneden rolletje gele biet en venkelgroen.
Lauw serveren.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst