KookJij

Bietensalade met appel-perenstroop dressing

Een heerlijk bietensalade met appel-perenstroop dressing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 3 a 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Frutesse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bietensalade met appel-perenstroop dressing te bereiden

Snijd de bieten in blokjes, de lente-uitjes in ringetjes en hak de pecannoten grof. Snijd de MonChou met een natgemaakt mes in kleine blokjes. Schil de appel en snij in blokjes. Meng de ingrediënten voor de salade voorzichtig door elkaar.

Verhit de wijnazijn met de Frutesse appel-perenstroop op een laag vuur tot de stroop is opgelost. Klop er beetje bij beetje de olie door. Meng de dressing door de salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst