KookJij

Amuse met rosbief

Een heerlijk amuse met rosbief recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: mijn broer
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Amuse met rosbief te bereiden

meng de creme freche met de mierikswortel. Snijdt de plakjes rosbief in de lengte door de helft. Rol de plakjes rosbief voor 3/4 op en leg deze met de bolle kant naar de steel op de lepel.
Snijdt de rode bietjes in kleine stukjes en leg een halve theelepel hiervan links op het platte stukje rosbief. spuit een toefje mengsel van de creme en mierikswortel op de rechterkant en maak het af met een sprietje bieslook erop.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Carla Nunnikhoven

Carla Nunnikhoven zegt:
Wat een super leuke recepten, ik ga morgen dichtgeschroeide dominee uit Georgie maken, en dat wordt smullen!
Henny

Henny zegt:
Heel lekker en makkelijk te maken, echt een blijvertje.;)