KookJij

Sausje: bechamelroomsausje met mierikswortel-pasta en bieslook

Een heerlijk sausje: bechamelroomsausje met mierikswortel-pasta en bieslook recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sausje: bechamelroomsausje met mierikswortel-pasta en bieslook te bereiden

Maak een stevige roux van de boter, melk en room.
Kruid goed naar smaak en voeg de pasta toe en fijn gesneden bieslook.
Serveer deze saus zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst