KookJij

Zeebaarsfilet met aardappelmousseline en gestoofde spinazie

Een heerlijk zeebaarsfilet met aardappelmousseline en gestoofde spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: lacroix.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeebaarsfilet met aardappelmousseline en gestoofde spinazie te bereiden

Schil de aardappelen en laat ze in de visfond gaar worden. Giet af en bewaar het kookvocht. Pureer de aardappels en meng de puree met een deel van het kookvocht en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Maak de spinazie schoon en bak ze gaar in een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout. Kook de asperges in gezouten water.
Bak de zeebaarsfilets op de velkant en kruid met peper en zout. Serveer de filets op de aardappelmousseline met de groenten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst