Recept
« Terug naar recepten
					
						Zalm in sesamkorstje
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Zalm in sesamkorstje
Een heerlijk zalm in sesamkorstje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Zalm in sesamkorstje te bereiden
Meng chilivlokken,sesamzaad en peterselie op een vel bakpapier.Klop het eiwit in een diep bord met een vork los en schuimig.Wentel elk stuk zalmfilet door het eiwit en dan door het sesammengsel tot het rondom bedekt is.Laat de zalm afgedekt 10 min in de koelkast liggen.Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de zalm 3 min aan elke kant.Serveer met gekookte witte (jasmijn) rijst en gestoomde paksoi,besprenkeld met een beetje sojasaus.
									
                    