KookJij

Wijtingfilets met Noordzeegarnaal en broccoli

Een heerlijk wijtingfilets met noordzeegarnaal en broccoli recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wijtingfilets met Noordzeegarnaal en broccoli te bereiden


Een magnetronschaal instrijken met boter en de bodem licht bestrooien met peper en zout. De wijtingfilets erin leggen met hun dunste deel naar het midden van de schaal toe, bevochtigen met de room en de visfumet, afdekken en 6 minuten laten garen bij 850 W. Even laten nagaren.
De wijtingfilets uit de schaal halen en warm houden. Het vocht inkoken tot de gewenste dikte, de garnalen toevoegen en de saus op smaak brengen met peper en zout.
De broccoliroosjes 2 minuten laten garen bij 850 W in een afgedekte magnetronschaal, met een weinig water, het geplette knoflookteentje, wat boter, de nootmuskaat, peper en zout.
De wijtingfilets en broccoliroosjes op warme borden schikken. De saus errond gieten en serveren met natuuraardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst