KookJij

Weekend: Tintigny September 2011

Een heerlijk weekend: tintigny september 2011 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Weekend: Tintigny September 2011 te bereiden

Pasta beetgaar koken.
Champignons in schijven snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Scampi's pellen, ontdoen van darmkanaal deze gekruid opbakken in olijfolie.
Voeg de ajuin, look en champignons toe, evenzeer de room en pesto.
Laat op een zacht vuur even sudderen.
Voeg de pasta toe.
Serveer er lookbroodjes bij.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Recept uit de doos van Derbyke & Elmo september 2011
Dit gerecht werd thuis voorbereid om s'avonds laat te veroberen op de camping.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst