Recept
« Terug naar recepten
					
						Vruchtentiramisu
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Vruchtentiramisu
Een heerlijk vruchtentiramisu recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											11
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									C1000
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Vruchtentiramisu te bereiden
 Schil de sinaasappels dik met een scherp mes en snij het vruchtvlees boven een kom tussen de vliezen uit. Houd de partjes heel en bewaar het sinaasappelsap. Klop de mascarpone los met de suiker en roer er de citroenkwark door. Roer de grand marnier door het sinaasappelsap en wentel er snel de lange vingers door. Leg op 4 bordjes steeds 3 lange vingers, een laagje sinaasappel en een laagje mascarponemengsel. Herhaal deze lagen eenmaal en leg de tweede laag lange vingers er dwars bovenop. Garneer de vruchtentiramisu met wat partjes sinaasappel. 
									
                    
kooktan zegt: