Recept
« Terug naar recepten
Vruchten scones
PT20M
Vruchten scones
Een heerlijk vruchten scones recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Henny Lansink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
banketbakker opa henny
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vruchten scones te bereiden
Meng de boter met suiker en ei goed glad. (licht luchtig)
Meng de bakpoeder en bloem en zeef deze boven de havermout.
Meng de bloem door de boter.
Werk op de werkbank de vruchten en noten er door.
Laat het deeg in de koeling opstijven.
Verwarm de oven op 200 gr. C
Rol het deeg uit op 5 mm dikte.
Steek er 5 cm ronde plakken uit.
Leg op de ingevette bakplaat.
Bestrijk deze met (karne)melk .
Bak ze in 18-20 min. gaar.
Lekker met een schaaltje vruchten yoghurt.
Meng de bakpoeder en bloem en zeef deze boven de havermout.
Meng de bloem door de boter.
Werk op de werkbank de vruchten en noten er door.
Laat het deeg in de koeling opstijven.
Verwarm de oven op 200 gr. C
Rol het deeg uit op 5 mm dikte.
Steek er 5 cm ronde plakken uit.
Leg op de ingevette bakplaat.
Bestrijk deze met (karne)melk .
Bak ze in 18-20 min. gaar.
Lekker met een schaaltje vruchten yoghurt.