KookJij

Vlees- wildbouillon

Een heerlijk vlees- wildbouillon recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 180 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vlees- wildbouillon te bereiden

Leg het vlees in een royale pan, schenk er +/- 2 liter water bij, zodat het goed onderstaat.
Breng tegen de kook aan en schep de eerste 5 minuten het schuim van het water af. Voeg dan fijngesneden bleekselderij toe en verder tijm, laulier, krijdnagel, foelie, jeneverbessen, knoflook en peterselie.
Laat de bouillon +/- 4-5 uur zachtjes trekken, maar net niet koken.
Zeef de bouillon, het vlees kunt u eventueel als vulling voor de soep gebruiken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst