KookJij

Vissticks

Een heerlijk vissticks recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: tijd voor vis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vissticks te bereiden

Spoel de kabeljauwfilets af onder de koude kraan en dep ze droog met keukenpapier. Snijd de kabeljauwfilet in repen van ca. 2 cm dikte en 8 cm lengte. Breek de eieren in een bakje, gooi de schalen weg en klop de eieren los met een vork. Strooi de bloem in een diep bord. Strooi het kruidenpaneermeel in een ander diep bord. Rol de kabeljauwrepen door de bloem. Doop ze dan in het losgeklopte ei en rol ze daarna door het paneermeel, druk ze goed aan want ze moeten helemaal met paneermeel bedekt zijn.

Smelt de boter in een koekenpan. Wacht tot de boter een beetje bruin begint te worden. Leg de vissticks in de pan en bak ze aan alle kanten bruin. Dit duurt ongeveer 5 minuten.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sebastian

sebastian zegt:
Vertel er dan ook bij dat je die repen tegen de draad van de vis moet snijden anders vallen ze uit elkaar.
Genell

Genell zegt:
vissticks zijn zo spang dat ik er per dag wel 1000 op zou kunnen eten en je mag er zoveel van eten als je wilt want er staaat op de verpakking een bewust stickertje op dus als je er veel van eet word je niet dik:D
lollie

lollie zegt:
is dit lekker? of niet nog niet geprobeerd:?:)
hoi

hoi zegt:
ik heb het tijdje geleden ook geprobeerd en het is heel goed gelukt en het was heerlijk!:D:p
en het is ook makkelijk te maken.
Angelina

Angelina zegt:
geprobeerd en ze smaakten super. Paneerlaag bleef er goed aan zitten en lekker knapperig:p
SISSI

SISSI zegt:
hee dat is heel makelijk... dat ga ik ook eens proberen
:):):) thanksss